Rinie van der Looij

Mijn naam is Rinie van der Looij en ik woon sinds 2001 in Son en Breugel. Ik ben getrouwd met Diana en samen hebben we 2 kinderen Jeroen en Lotte. In mijn vrije tijd ben ik trainer van het G-team van v.v. SBC. Verder hou ik van mountainbiken in de mooie bossen van Son en Breugel.

Namens Dorpsbelang heb ik 2 periodes (2010-2018) in de Gemeenteraad gezeten. Nu ben ik lid van de steunfractie van onze partij.
Ik voel me maatschappelijk betrokken en dan met name voor kwetsbare kinderen en jongeren met een beperking. Zelf hebben wij een zoon met een verstandelijke beperking en autisme dus ik weet hoe belangrijk het is dat zaken voor deze doelgroep goed geregeld moeten zijn.

Als bouwkundige kijk ik met grote interesse uit naar de nieuwe ontwikkellocaties en bouwplannen in Son en Breugel. Verder vind ik het groene karakter van ons dorp belangrijk. Ook het bieden van een luisterend oor aan onze bewoners en kijken of we mogelijk gezamenlijke oplossingen kunnen vinden.

Ik sta voor Dorpsbelang omdat wij een partij zijn die dichtbij de lokale inwoners staat en luistert naar wat er leeft in het dorp. Zeker nu in deze lastige Coronatijd waarin wij ons nu allemaal bevinden. En is het van groot belang dat kwetsbaren en ouderen zeker nu ook voldoende aandacht krijgen.